Skip to content

29 Comments

 1. Maureen Maureen

  Avatar van Maureen
  j’espere nee ik verwacht iets beters, zoiets.. beetje te hoog hosanna gehalte?

 2. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Wel spannend gemaakt, doet mij eerder aan de herfst denken, ja mooi, zei zij!…

 3. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Ik heb nog een keer gekeken, je weet misschien ik ben gek op foto’s en als ik terugkom om een foto opnieuw te bekijken dan is dat toch een teken! (en ik heb de fotovakschool gedaan dus…) Je kunt wel fotograferen Mihai, intrigerend!…

 4. Maureen Maureen

  Avatar van Maureen
  lidy is ook goed. Tout vit, elle s’écriée: "c’est lui, c’est l’amour!"

  Reactie is geredigeerd

 5. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Maureen mag ik je even uit de droom helpen. Ik vind de foto gewoon goed en maak Mihai daarover een compliment. Verder denk ik niet dat je mijn betrekkingen tot Mihai in het amoureuze moet zien. Ik heb een dochter van 36 en drie kleinkinderen, tel daarbij dat ik af en toe praatjes heb voor tien, dan heb je hier dus te maken met niets meer en niets minder dan een ouwehoer.

 6. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Ja Maureen 🙂 de foto vind ik spannend. Hoe vaker je kijkt hoe meer je gaat onderscheiden. Het is ook geen doorsnee foto. De hoek van waaruit de foto is genomen is mooi. De auto’s de boom, de bladeren, goeie compositie. Dan de beweging die er in zit. Kortom het is niet een doorsnee foto, ik vind hem nog steeds interessant. Ik kan er zo een jaren vijftig detective bij bedenken.

 7. Jezzebel Jezzebel

  Avatar van Jezzebel
  Gek is dat, ik zie daar toch weer heel iets anders in. Such is life. Over die akkers en zo.

 8. lidy lidy

  Avatar van lidy
  J, ieder mag er het zijne in zien toch! Maureen, waar maak jij je druk om. Ik neem de moeite om in ieder geval een motivatie te geven. Dat jij er lustig op los projecteert is jouw probleem. Toevallig hou ik helemaal niet van die Simenon en wil ik, behalve lieve woordjes, niets toegedicht krijgen.

 9. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @lidy Wat ik niet snap is waarom Maureen niet wil vertellen waarom ze me haat. Het zou weer zo’n vrouw zijn, die problemen met zichzelf heeft.

 10. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Mihai, dan zou ik zeggen, geef haar de raad zichzelf te leren liefhebben, dat kan op verschillende wijzen,oefening baart kunst, laat dit dan een vingerwijzing zijn.

 11. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Uit de diepe krochten van mijn zijn komt af en toe het loedertje te voorschijn. Vorige opmerking was niet van lidy maar van haar!

 12. loedertje loedertje

  Avatar van loedertje
  je krijgt spijt, want die raak jij aan de straatstenen niet kwijt!… Hoewel, doe een soutane aan, timmer een mobiel biechthokje,zet op een bord; wie liegt kan hier te biecht, wie haat is bij een bezoek alhier gebaat, en wie het spijt, is z’n centen al kwijt. Het is weer mooi geweest vandaag. Daaaaaaag!

 13. An van den Burg An van den Burg

  Avatar van An van den Burg
  Wat een prachtige foto!
  De persoon die uitzwaait, heeft het nakijken. An.

Leave a Reply