Skip to content

Welke moordwet heeft U bedacht vandaag?

De ChristenUnie wil ontkenning van de genocide strafbaar stellen. Goed plan. Stel je voor welke gevolgen een dergelijke wetgeving zou hebben:

Je zou Balkenende bijvoorbeeld meteen levenslang kunnen opsluiten voor de ontkenning van de genocide in Irak. En medeplichtigheid.

De ChristenUnie zelf zou gedecimeerd raken als je denkt hoeveel christenen de genocide ontkennen in de door Israël bezette gebieden.

Ik zag een keer in België op een flat met metersgrote letters de naam van Leopold staan. Nou, na een genocideontkenningswet in Nederland, durft geen Belg meer zijn voet op Nederlandse bodem te zetten. Tenminste diegenen die de genocide op 10 miljoen Congolezen ontkennen.

En de Fransen hebben net een wet aangenomen, dat de genocideplegers in Algerije zich als nationale helden kunnen benoemen. Ze mogen in de nationale heldenkerkhoven begraven worden en zij en hun nabestaanden krijgen een pensioen. Geen Fransen meer in Nederland na ons wet.

En de koningin zou plotseling in de martelkerkers van haar eigen paleizen kunnen belanden als ze zich zou verspreken en de “acties” per ongeluk voor de media “politioneel” in plaats van “genocidaal” zou noemen. Ja die “acties”.

Liever geen reacties van realisten en hypocrieten op dit logje.


Geredigeerd door Pascale Esveld

5 Comments

 1. christinA IP213.84.211.137 christinA IP213.84.211.137

  Avatar van christinA IP213.84.211.137
  =de genocide =

  Das toch voor iedereen iets anders?
  Cu is weer eens dom, onnadenkend, populistisch bezig?

  Reactie is geredigeerd

 2. Ragffijn Ragffijn

  Avatar van Ragffijn

  Die dag sturen we de geschiedenis in als de "Zwarte Weduwe Dag"…

  Beetje laat maar het ruimt lekker op!

 3. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  Dit soort mensen zijn het meest gevaarlijk. Want zij willen tegelijk zelf bepalen wat de waarheid is en ook de beulrol spelen.

 4. Arjan Fernhout Arjan Fernhout

  Avatar van Arjan Fernhout
  Jaren geleden schreef A.Grunberg: ‘Democratie is stemmen op mensen die niet bestaan.’ Nu neem ik niet zomaar iets aan van een schrijver, maar na vijf jaar observatie van Balkenende ben ik ervan overtuigd dat deze niet bestaat. Nou ja, goed, B. bestaat misschien als hologram. I.t.t. tot de genocide. Waarom moet er een wet komen tegen de ontkenning van iets wat duidelijk heeft plaatsgevonden en geen wet tegen iets wat hooguit virtueel is en waarvan sommigen hardnekkig, tegen alle logica in, blijven volhouden dat iets, B. dus, wél plaatsvindt?

 5. anoniem anoniem

  Avatar van anoniem
  Eindelijk heb ik een getuigenverklaring over gaskamers gevonden:
  Willi Kubik, ‘Erinnerungen eines Panzerschützen 1941 – 1945, Tagebuchaufzeichnung eines Panzerschützen der Pz. Aufkl. Abt. 13 im Russlandfeldzug’, Würzburg 2006.

  Kubik vocht aan het Kaukasusfront, twee keer stond hij in de rij voor gaskamers, na van het front naar achteren te zijn gegaan voor verlof of medische behandeling.

  Beide keren, schrijft hij, had hij geluk, de gaskamer was bijna vol, de kleren die het laatst gedesintecteerd werden kwamen er het eerst weer uit, dan duurde het nog anderhalf uur.

  In de tijd zonder kleren was het douchen, het Duitse leger wist heel goed dat luizen typhus overbrengen.

  ‘The Armenians in the Late Ottoman Period’, edited Türkkaya Atatöv, Ankara, 2002 is het overtuigende Turkse rapport over een groot onderzoek naar de genocide DOOR de Armeniers OP de Ottomaanse Turken.

Leave a Reply