Skip to content

The NewSalesmentist

Ik heb mijn abonnement op het blad NewScientist opgezegd, want ik kan het toch via mijn internetverbinding in totaliteit lezen. Nou krijg ik vandaag een email binnen dat ik 40% korting krijg als ik mijn abonnement ga verlengen. Ik achterdochtig, zoals altijd, vroeg ik me af of nieuwe klanten niet dezelfde korting krijgen. Dus ik ging niet via de link in mijn email, maar via de homepage van NewScientist naar acties kijken. Wat blijkt het? De nieuwe abonnees krijgen 70% korting.


Geredigeerd door Pascale Esveld

2 Comments

 1. K K

  Avatar van K
  Hahahahahahahahahahahhahaha ja de wetenschap heeft gevoel voor humor! Je weet toch wel dat de wetenschap altijd ongelooflijk achterloopt op wat veel mensen uit eigen ervaring voor allang waar aannemen. Maar ja, we moeten ze bezighouden nietwaar?

 2. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @K

  Quote: ”Je weet toch wel dat de wetenschap altijd ongelooflijk achterloopt op wat veel mensen uit eigen ervaring voor allang waar aannemen.”

  In de middeleeuwen namen alle mensen het waar dat de Aarde plat was. Dat betekent niet dat het waar was. Als er een wetenschapper zou zijn gekomen en het had bewezen dat het plat was, dan zou iedereen zeggen “ja maar dat weten we allemaal”. De wetenschapper is echter gekomen en het tegenovergestelde bewezen. Dus de wetenschapper heeft nog steeds een rol. Als hij bevestigt wat iedereen gelooft, dan is dat gelof gerechtvaardigder dan daarvoor. Anders wordt het onzekerder.

Leave a Reply