Skip to content

Stop vrouwelijke terreur!

In Nederland is er tegenwoordig een megaoponthef over de moslima’s die boerka’s dragen omdat anders de moslims er last van hebben. Iedereen wil de zielige vrouwtjes van deze mannelijke terreur bevrijden. Ok, ik vind het helemaal niet erg. Maar laten we consequent zijn en niet discrimineren. Ik word ook gedwongen om een broek, tenminste een korte broek op straat te dragen want anders hebben de vrouwen er last van het aanzicht van het ding an sich. Waarom moet ik mijn piepklein piemeltje onder een broeka verbergen? Hij mag niet eens zo’n kijkraampje hebben, wat de moslima’s wel mogen. Mannen, kom op de barricaden!

Geredigeerd door Pascale Esveld

17 Comments

 1. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  Zie? Dat is vrouwelikken terreur. Durf maar iets te zeggen en je krijg allerlei beschuldigingen aan je kop.

 2. Doortje Doortje

  Avatar van Doortje
  Een vrouw onder een boerka mag haar gezicht niet tonen. Een gezicht kan je toch niet vergelijken met een piemel?

 3. Doortje Doortje

  Avatar van Doortje
  dan heeft hij een probleem.

  maar wat is nu je punt?

  Vrouwen zijn net zo geil als mannen?

  Een boerka is een normaal kledingstuk dus waar hebben we het over?

  Kledingvoorschriften horen niet in de wetgeving thuis?

  alle mensen zijn gelijk?
  Reactie is geredigeerd

 4. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Doortje

  ==maar wat is nu je punt?

  Vrouwen zijn net zo geil als mannen? ==

  Mijn punt is dat het concept van fatsoen van de vrouwen aan mij wordt opgedwongen. Zoals de moslims de vrouwen de boerka opdringen.

  ==Kledingvoorschriften horen niet in de wetgeving thuis?==

  Ok, dan mag ik toch naakt over de straat?

  ==alle mensen zijn gelijk?==

  Ik ook.

  Reactie is geredigeerd

 5. Doortje Doortje

  Avatar van Doortje
  naakt over straat mag geloof ik niet. Daar is wel wetgeving over. je mag wel naakt op een naaktstrand. Dat geldt voor mannen en vrouwen. wij zijn voor de wet gelijk. bij veel moslims is dat niet zo. Vrouwen zijn onderdanig aan mannen. Vrouwen moeten zich bedekken. Ik vind dat een verkeerd onderscheid.

 6. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Doortje

  van mij mogen ook de vrouwen naakt over de straat lopen. graag zelfs.

 7. ronald ronald

  Avatar van ronald
  Probleem met de burka’s is dat het een onder het mom van de islam afgedwongen dresscode is die vrouwen moeten dragen. Bij het niet volgen van dat voorschrift volgt een grondige bestraffing tot opsluiting en marteling toe. Totale verstoting. De dresscode in het westen is veel vrijwilliger, hoewel ook hier een bestraffing plaatsvindt in de vorm van sociale isolatie.(Als ik als man met vrouwenkleren op mijn werk kom bijvoorbeeld) Met een burka op ben je geen mens meer maar een object, een niets. het is trouwens ontzettend benauwd met zo’n ding op je hoofd. Ook wordt je gezichtsveld met wel 50 % beperkt. Vooruitstrevende nederlanders denken dat het dragen van een burka hoort tot de folklore van een multicul samenleving. Zij zien de samenhang niet met onderdrukking en sociale psychologische uitbuiting. Ook progressieve blanke vrouwen zijn soms voor die multicul onzin en tegen een verbod op het dragen van die ondingen.

 8. alib alib

  Avatar van alib
  @Ronald
  Met een burka op ben je geen mens meer maar een object, een niets.
  En wat ben je met een naveltruitje? Wanneer is iets onderdrukking? Waarom mogen Westerse vrouwen zich kleden als ‘objecten’? Waarom mag het een wel en zou het andere niet mogen?

 9. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  ==Bij het niet volgen van dat voorschrift volgt een grondige bestraffing tot opsluiting en marteling toe. Totale verstoting.==

  Dus als ik met een blote piemel op straat zou lopen, zou ik niet opgesloten worden? Zou er geen totale verstoting plaats vinden?

 10. anoniem anoniem

  Avatar van anoniem
  Cher Mihai,

  Probeer met je naakte kleine piemel een rondje in Mekka te lopen. Denk dat je daarna in de gevangenis hard gebuttf…. wordt.
  Veel plezier.
  Salutations, Maarten Boer

 11. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Maarten

  Kan je ook een keer reageren zonder een drogreden te gebruiken? zoals bij Peter bijvoorbeeld.

 12. anoniem anoniem

  Avatar van anoniem
  Cher Mihai,

  Ben geen vrouw, maar een domme boer!!
  Je hebt een punt over die bourka’s. Je vrind partout komt tot een aanverwante constatering, dat we niet moeten zeuren over vrouwbesnijdenis, zolang er stevig boobs en pussy word verbouwt.
  Is het niet de ongeschreven code/gedrags regels van elke cultuur en samenleving die het groot deel van ons leven bepaalt?
  Eén van de belangrijkste is voor mij dat als je ergens te gast bent je aanpast aan de daar geldende "gedragsregels" (en gewoon de wet). Wil je dan toch in een bourka rondlopen, dan moet je niet gek opkijken als je geen baan krijgt.
  Salutations, Maarten Boer

 13. VolkskrantWatch VolkskrantWatch

  Avatar van VolkskrantWatch
  Een echte goede megaoponthef zou het zijn wanneer er geconcludeerd kan worden dat er boerka’s bestaan die moslima’s dragen.

Leave a Reply