Skip to content

19 Comments

 1. jack pastoor jack pastoor

  Avatar van jack pastoor
  @Mihai: Als je van oneindige luchten en eindeloze vergezichten houdt wordt het tijd dat je eens naar Pategonie of de Himalaya gaat. Die foto’s lijken niet in het toestel te passen.

 2. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Mihai, ik ga een foto van jou, de derde, op mijn weblog zetten, als je dat niet goed vindt dan moet je dat maar zeggen.Ik vind hem zo mooi!…

 3. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Lidy

  het is goed.

  Trouwens, wat rare stelling. Stel dat ik jou zeggen: ik ga even met je vrijen. Als je het niet goed vindt hoor ik het van je.

 4. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Daar zeg je iets Mihai, ik heb gehoord dat sommige vrouwen daar last van hebben. Die laten je gewoon in het sop gaarkoken. Echt waar!…

 5. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @lidy

  Gelukkig heb jij daar geen last van, want je hebt geen vrijen wil.

 6. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Jaren geleden, was ik op een of andere vergadering en zat naast een man, kweet niet meer zijn, was wel 1 lettergreep, nou ja, naam. Die was ambassadeur geweest in de tijd van sjauzesku :). Die man was heel bedachtzaam en relaxt en hij zei niet veel. Kortom een man van mijn hart. Wij hebben samen, weet ik nog de hele schaal met chocolaatjes soldaat gemaakt, en hij vroeg aan een ander hun schaaltje door te schuiven. Dat was z’n enige inbreng. En al doende glimlachten we eens naar elkaar en zeiden tot elkander: lekker he? De anderen hadden het veel te druk met soebatten.

  Reactie is geredigeerd

 7. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Maar na die vergadering heb ik nog een tijdje met hem gesproken. Ja het is lang geleden. In de tijd van de val van sjauzesku, gaf hij daarvan dagelijks een radioverslag. Wat hij vertelde ben ik vergeten, hij had zo’n mooie stem, donker en melodieus en ik luisterde eigenlijk alleen naar zijn stem en dacht: kijk hier een man die niet soebat, hij weet wat hij wil en verspilt geen energie. Wijs geworden in Roemenie? Het is daar koud in de winter, zei hij. Dat weet ik nog wel, want ik hou van warmte.

 8. lidy lidy

  Avatar van lidy
  Zijn hele huis in Nederland stond vol met boeken, maar hij was er niet vaak. Hij ging weer terug naar Roemenie, naar zijn vrienden daar. Ga jij nog wel eens naar Roemenie?

 9. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Het water van een milde zee neemt mij mee. Het brengt mij naar de eindigheid. Het koelt mijn naakte, opgewonde lichaam en streelt mijn open wonden dicht: izvorindecator! Van jou mag ik houden zonder restricties!

 10. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Mihai, heel serieus, deze foto`s brengen mij in vervoering. L. Groet, An.
  Reactie is geredigeerd

 11. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Beest Ticu. Dit is een zakelijke vraag: wat betekenen die cijfers achter de namen van de bloggers onder Älle Bloggers. Nu staat er 6 achter jouw naam.Ik begrijp dat echt niet. Groet, An.

Leave a Reply