Skip to content

8 Comments

 1. amy amy

  Avatar van amy
  Prachtig die kleuren!! Had alleen twijfels of ik dit wel verantwoord kon plaatsen (1) Vrouwentaal verboden en Waarschuwing: Ik ben mensonvriendelijk) Maar……tja het staat er al

 2. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @amy

  Met vrouwentaal bedoel in niet taal die afkomstig is van vrouwen, maar beweringen met meerdere mogelijke interpretaties.

  Reactie is geredigeerd

 3. amy amy

  Avatar van amy
  Oh,(oeps vrouwelijke reactie) Mihai kun je me dan mannelijke beweringen met meerdere mogelijke interpretaties geven, of hebben jullie deze eigenschap niet?
  Wacht…..ik denk dat ik iets gevonden heb.
  Not Feeling Blue Again? Jeetje als ik daar niet verschillende interpretaties uit kan halen.Groet Amy

 4. amy amy

  Avatar van amy
  Kut…..ik ben iets vergeten (ik neem aan dat dit mannentaal is?) Waarom heb je niet gewoon je reactie op mijn stuk hier geplaatst? Alleen een kwestie van kopieren en plakken.

 5. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @amy

  En om een mannelijke gebruik van vrouwentaal te illustreren, geeft ik altijd een man als voorbeeld, die tegen een vrouw zegt “zullen we een koffie gaan drinken”, terwijl hij niets anders bedoelt dan neuken. Dus als het bij mij op de weblog vrouwentaal verboden is, is dat niets anders dan een verbod op dubbelzinnigheid. Mensen moeten gewoon vertellen wat ze denken en geen omwegen lopen, geen suggestieve taal gebruiken. Het gaat vooral om blogs die in argumentatieve vorm zijn geschreven.

  Reactie is geredigeerd

 6. mihai mihai

  Avatar van mihai
  Oke, kut en paste:

  Quote:

  ”Mijn binnenste,
  Vrouw gevoel in onderbuik,
  verlangend naar een diepgaand spiritueel samenzijn.”

  Dit is vrouwentaal.

  “Binnenste” betekent niks en kan op 1 triljoen manieren begrepen/geïnterpreteerd worden.

  “Diepgaand spiritueel samenzijn” is ook vrouwentaal, het betekent niks en kan ook op zoveel manieren geïnterpreteerd worden, precies zoals een horoscooprubriek in Viva.

  “Spiritueel” is zo versleten dat het ook niks betekent. Het hele fragment is zo plat als een papierblad.

  Quote: ”Mijn vagina wil ontvangen en geven.
  Kan het gevoel niet omschrijven.”

  Dit is bijna mannentaal. Als je “Vagina” zegt is het mannentaal, je weet dat het om neuken gaat. “ontvangen en geven” is weer vrouwentaal. Je weet aan de ene kant dat het om neuken gaat (dus een beetje mannentaal), maar het neuken wordt hier weer als iets speciaals beschreven, als iets dat met de zogenaamde “liefde” te maken zou hebben en alle andere zogenaamde “menselijke superieure eigenschappen”. In werkelijkheid gaat het helemaal niet om geven en nemen. Het gaat om klaar komen.

  Desondanks het gebruik van het woord “vagina” is het stukje nog steeds vaag. Want wat bedoel je met “ontvangen en geven”? Bedoel je dat je gewoon geil bent?

  Mensen moeten gewoon vertellen wat ze denken en geen omwegen lopen, geen suggestieve taal gebruiken.

  Nou weet ik dat je hier je tekst in gedichtvorm schrijft en in gedichten is alles toegestaan, maar op mijn blog gaat het vooral om argumentatie.
  Reactie is geredigeerd

 7. Amy Amy

  Avatar van Amy
  "Met vrouwentaal bedoel in niet taal die afkomstig is van vrouwen,schreef je
  "maar beweringen met meerdere mogelijke interpretaties". Vraag me af waarom je het dan vrouwentaal wil noemen, kan het beestje ook een andere naam geven.

Leave a Reply