Skip to content

Natalee Holloway

Kan iemand mij vertellen waarom Natalee Holloway zo belangrijk is? Als ik naar de statistieken kijk, zie ik dat bijvoorbeeld in het jaar twee duizend in Amerika 838 kinderen onder 14 zijn vermoord, in de leeftijd 14-17 een aantal 732, 18-24: 4.232. Natalee was 18, dus niks bijzonders. Er zijn meer dan vier duizend tieners van haar leeftijd in het jaar 2002 in Amerika vermoord.

Aan de andere kant, denk even na: blanke blonde jonge vrouw mogelijk verkracht door wilde donkere mannen. Is dat niet het recept van elke propaganda, tijdens een oorlog? Denk bijvoorbeeld dat voor de Panamainvasie gebruikte Bush senior het voorval dat een Amerikaanse vrouw bij een politiebureau seksueel aangerand zou zijn geweest, als extra argument voor een invasie.

Waar komt die angst vandaan? Het is natuurlijk de beestachtige angst om als stam of ras uitgeroeid te worden. Als de vijand zijn genetische materiaal met de vrouwen in de stam vermengen en de eigen mannen worden vermoord, betekent dat het einde van de stam/ras of tenminste een vervuiling ervan. Amerika is dus terug in de bushes.


Geredigeerd door Pascale Esveld

8 Comments

 1. Rob Rob

  Avatar van Rob
  De Holloways zijn een machtige en rijke familie. De hoofdverdachte is (was?) een blanke Hollandse jongen. Ik denk dat je de plank dus misslaat.

 2. anoniem anoniem

  Avatar van anoniem
  volgens mij is haar vader een belangrijke industrieel die veel in de verkiezingskas van Bush gestort heeft. daar komt nog bij dat Amerika meer greep wil krijgen op midden amerika en er dus bij gebaat is dit af te kunnen schilderen als oord van drugs en verkrachting (including murder).

 3. door mijn ogen door mijn ogen

  Avatar van door mijn ogen
  Aruba is een klein en voor touristen een veilig eiland, denken ze.
  Als er al iets gebeurt gaat dat rechtstreeks in de doofpot.
  zoals al gezegt het gaat om een rijke jonge meid wiens ouders niet kunnen accepteren dat ze niets weten,die pikken die doofpot niet.
  Dit gaat ook over corruptie en ik heb geen idee wat de amerikanse media hiermee doet.

 4. christinA IP213.84.211.137 christinA IP213.84.211.137

  Avatar van christinA IP213.84.211.137
  =Waar komt die angst vandaan?=

  Uit het onderhuids racistische ‘blanke’ Amerika misschien?

 5. Cor Cor

  Avatar van Cor
  het nieuws en de media zorgen ervoor dat het vuurtje van die belangstelling flink blijft branden( ik heb trouwens meer met je filofische stukken)

 6. cindy Crawford cindy Crawford

  Avatar van cindy Crawford
  Fuck All, Natalee was a Bitch, why the fuck should they look for her?? For all we know she could be fucking somebody now. The bitch is not dead but probably on drugs. They should just let her die, and if they find her alive they should kill Her!!!!Ugly Ass Bitch.. Pretty My Ass

Leave a Reply