Skip to content

Meer Vrijheid

Internethoppen brengt je op de meest onverwachte plekken. En zo vrij surfend, met de wind van achteren, kwam ik op de site van de stichting MeerVrijheid. En wie ben ik om tegen meer vrijheid te zijn? En als ik na zit te denken hoef ik niet na te denken. Ik wil gewoon meer vrijheid. IK BEN ASBOLUUT VOOR MEER VRIJHEID! 

Dus ik ging op de knop “Over ons” klikken en over ons gelezen. Alles was spink en spank kristalklaar. (“spink en spank” is een uitdrukking dat ik net heb uitgevonden). Er stond echter een zinnetje dat voor mij voor meer interpretaties vatbaar is: "Wij geloven dat immorele zaken niet per se onwettig moeten zijn." Dus mijn vraag is: wat bedoelt men hiermee? Hoe moet ik dit interpreteren?


Geredigeerd door Pascale Esveld
Published inUncategorized

2 Comments

  1. Mihai Mihai

    Avatar van Mihai
    @Devolution d(o_o)b

    Ik heb een andere vermoeden. Zij zijn libertariers en promoten een vorm van anarchokapitalisme. Dat wil zeggen een vrije markt economie, zonder enige beperking. Ik denk dat ze veel reacties van mensen hebben die libertarisme als immoreel beschouwen. Hun reactie is dus: zelfs als het immoreel is, dat hoeft niet per se door de wet verboden te worden.

Leave a Reply