Skip to content

Ik ben mensonvriendelijk

Ik verdeel 95% van de mensen in drie categorieën: dommen, misdadigers en domme misdadigers. Dus jou ook. Als gevolg daarvan, weet je dat als je mijn log komt lezen en vooral als je gaat reageren, geconfronteerd zou kunnen worden met voor jou onvriendelijke teksten.

Ik vertel het naar aanleiding van de uitbreiding van de kijkwijzer met een nieuw criterium: ‘vrouwonvriendelijk’. Ik ben dus een stap vooruit.

Hierbij wil ik ook een nieuwe service van mijn log aankondigen: de evaluatie. Mocht je nieuwsgierig zijn in welke categorie je valt, laat maar een bericht hierachter, met een adres van je blog (je mag het ook mailen). Op het moment dat ik tijd en zin heb, ga ik een aantal berichten van je blog lezen, een evaluatieblog over je persoon schrijven en ik ga daar ook melden in welke van de drie categorieën je valt. En als je geluk hebt, zou je misschien binnen de andere 5% vallen.


Geredigeerd door Pascale Esveld

27 Comments

 1. Starry Night Starry Night

  Avatar van Starry Night
  Zelf hoor je ongetwijfeld tot die 5%? Als ik tijd en zin heb zal ik het eens checken.

 2. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @Staar ie naait

  Natuurlijk hoor ik bij de 5%. Ik ben toch niet Socrates?

 3. peter louter peter louter

  Avatar van peter louter
  Bloggen is een vorm van contactzoeken
  Contact zoeken is in principe geen vorm van mensonvriendelijkheid
  Mihai blogt
  Mihai is niet mensonvriendelijhk

 4. Meneer Opinie Meneer Opinie

  Avatar van Meneer Opinie
  Zo veel cynisch vooroordeel, Mihai valt duidelijk in de categorie ´ misdadig dom´.

 5. christinA IP213.84.211.137 christinA IP213.84.211.137

  Avatar van christinA IP213.84.211.137
  Ja leuk, natuurlijk wil ik in de evaluatie, en niks mail, gewoon lekker openbaar.
  Of ben je ergens gristen?
  De onvriendelijke tekst zie ik gaarne tegemoet.

 6. Motek Motek

  Avatar van Motek
  he heerlijk iemand die het nuttige met het on-nuttige kan vermengen tot een homo erectus prutje…wees welkom en evalueer mede 🙂

 7. Partout Partout

  Avatar van Partout
  Ik ben zo vrij geweest even uw blogje te evalueren.
  Dit valt mi in de door mij gehanteerde categorie van 5% werkelijk domste misdadigers.

 8. patalup patalup

  Avatar van patalup
  beste Mihai, ik vlei me voor U neer en zal nederig Uw oordeel afwachten, hoe het ook moge uitvallen, of ik nou voor 5% dom of voor 95% rechtvaardig ben, aan U de beslissing. http://patalup.punt.nl

 9. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @patalup

  Op dit blog praat men niet met "U". maar de link werkt niet en het blijkt dat patalup.punt.nl nog vrij is.

 10. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @Partout
  Jij bent slechts jaloers op mijn genialiteit. Daardoor probeer je mijn karakter aan te vallen en niet mijn argumenten. Daarmee hoop je de lezers te kunnen manipuleren.

 11. Meneer Opinie Meneer Opinie

  Avatar van Meneer Opinie
  Dat is aardig, je zegt zelf dat je iedereen bij voorbaat als dom en/of misdadig ziet maar als Partout jou een koekje van eigen deeg geeft, beschuldig je hem van karaktermoord. Misschien moet je nog maar een dure latijnse term in je discussieregels opnemen: Quod licet jovi non licet bovi.

 12. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @Ruud

  Da’s een slimme zet, want domme misdadigers zijn minder schuldig dan intelligente misdadigers.

 13. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @Meneer Opinie
  Partout geeft me geen koekje van eigen deeg, want, in tegenstelling met mijn beloofde evaluatie, hij rechtvaardigt zijn woorden niet met argumenten. Hij roept maar wat iets in de lucht. Mijn stelling dat hij aan karaktermoord doet, baseerde zich niet op zijn huidige reactie, maar op zijn stijl in het algemeen.

  En toen we Latijns op school kregen was ik bezig met wedstrijdskiën en deed slechts minimaal aan sommige stof. Dus Latijns is Latijn voor mij.

 14. Meneer Opinie Meneer Opinie

  Avatar van Meneer Opinie
  Mihai, je hebt nog niet beargumenteert waarom je 95% van de mensen dom, misdadig of allebei vindt. Je doet dus exact hetzelfde als Partout: je roept maar wat. Maar dat mag Partout van jou niet doen. Met andere woorden, je lapt zelf argumentatieregel nr 4 aan je laars maar wilt anderen daar wel aan houden.

 15. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @Meneer Opinie

  Quote: ”Mihai, je hebt nog niet beargumenteert waarom je 95% van de mensen dom, misdadig of allebei vindt.”
  Als je mijn weblog leest, weet je waarom ik de mensen dom of misdadig vind. Ik hoef niet in elke log de argumenten te herhalen. In sommige logs kan ik wat cijfers noemen zoals hier.
  Quot: ”Met andere woorden, je lapt zelf argumentatieregel nr 4 aan je laars maar wilt anderen daar wel aan houden.”
  Als je het contract had gelezen, had je gezien dat iemand zijn stellingen moet bewijzen als de discussiepartners daar om vragen. Zolang er niemand om vraagt, hoef je je je stellingen niet te bewijzen.

 16. Meneer Opinie Meneer Opinie

  Avatar van Meneer Opinie
  Nee, je hoeft niet in ieder blog te melden waarom je mensen dom en misdadig vindt. Maar dit blog draait daar om. Bovendien geef je aan dat je mensen wellicht gaat vertellen wat je van ze vindt. Dan is een beschrijving en uitleg van de beoordelingscriteria noodzakelijk. Jou reactie is dan ook een beetje flauw. Maar goed, bij deze vraag ik om een uitgebriede beschrijving van jouw redenen om mensen als misdadig te beschouwen. En net zoals jij App verteld dat je niet op zoek gaat, doe ik dat ook niet. Ik verwacht die redenen hieronder of in een nieuw blog, niet een of andere vage vermelding van {mijn andere blogs).

 17. Sandra Sandra

  Avatar van Sandra
  Ik EIS een nieuwe categorie buiten de door jou geinstalleerde hokjes dommen/misdadigers/domme misdadigers, nl. brutale aap.

 18. mihai mihai

  Avatar van mihai
  Brutale aap kan goed in de andere categorieën passen. En ook in de rest van de 5%. Het hoeft dus niet een aparte categorie te zijn.

Leave a Reply