Skip to content

42 Comments

 1. hjv hjv

  Avatar van hjv
  mooi, door deze hoek van plaatsen is het of je er echt IN kijkt. En Heinsbroek op de achtergrond of…, tjee . Zou zo in DE STOET kunnen

 2. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  Tsja.. als je het zó bekijkt lijkt de scheppende handeling, de foto, belangrijker dan de achterliggende conceptie, het scheppend denken. Wat natuurlijk enigszins te verwachten was van zo’n pseudo-intellectueel als Mihai

 3. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Maureene

  Het wordt een reeks van 100. Je kan dus drie maanden weg blijven.

 4. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Ramirezi

  De man was kolonel in het Franse leger, een Duitser die in Alsace leeft, regio die een aantal keren van land heeft gewisseld, tussen Duitsland en Frankrijk. Zelfs heeft ie Frans pas na 1945 geleerd, maar als je hem vraagt, voelt ie zich een Fransman. Tijdens de oorlog heeft ie (gedwongen) voor het Duitse leger in België gewerkt en doet soms rare uitspraken, zoals “Hitler had ook goede kanten”.

 5. Eline Eline

  Avatar van Eline
  Aparte plaat. Alweer. Idd ook vanwege de rare hoek, die werkt wel. Vind het verhaal achter de plaat wel interessant. Idee voor de rest van de 100?

 6. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  @Mihai

  Volgens mij ben je in de war met je vriendinnetjes.

  Het is niet ik die zit te wachten op je schrijfsels..

 7. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Maureene

  Quote: ”Het is niet ik die zit te wachten op je schrijfsels.”

  Dan kan je nog langer wegblijven. Is het voor jou niet een beetje onzinnig om steeds naar mijn logs te komen kijken?

 8. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  Met argumenten dit keer en geen vrouwentaal, maar begrijp ik je nu goed dat je de messen geslepen hebt door Eline te negeren?

 9. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Maureene

  Als mijn logs je koud laten, dan is het onzinnig wat je doet. Het is zoals tv kijken zonder je het aan te doen.

 10. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Maureene

  Je besteedt behoorlijk veel energie aan het reageren op mijn logs. Mensen doen dat slechts in drie gevallen: (1) ze beleven een plezier aan iets. (2) ze haten iets en ze willen het bestrijden. (3) ze hebben zelf een probleem. Jij beleeft geen plezier aan mijn logs. Ik zie geen reden waarom je ze zou willen bestrijden. En zijn miljoenen andere nepintellectuelen zoals ik op het internet en je bestrijd ze niet allemaal. En waarom zou je ze bestrijden, want ze zijn toch onschuldig. Het is dus onzinnig wat je doet. Of de optie (3) is waar en je hebt een probleem. Ik merk dat je soms om 6 uur op staat om drie, vier stalkreacties achter elkaar te plaatsen. Volgens mij ben je niet helemaal gelukkig met je leven.

  Reactie is geredigeerd

 11. coming soon coming soon

  Avatar van coming soon
  De eerste van een reeks van 100.
  Het begin van jouw verhaal dat niet in woorden is te vangen, denk ik.
  Laat het maar zien, ik zal 3 maanden kijken.
  Ik probeer niet vooruit te denken naar nummer 100 en wat er daarna kwam of komen zal.

 12. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @coming soon

  Ik bedoelde het niet serieus. Ik wilde Maureene slechts overtuigen om drie maanden pauze op mijn weblog te nemen.

  Ik heb inmiddels al klachten gekregen dat ik foto’s van andere mensen op mijn weblog geplaatst heb, zonder toestemming te vragen.

  Reactie is geredigeerd

 13. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  Ach joh, je kent me niet eens. Kost me geen energie hoor. Dat ik om 6 uur een reactie achterlaat betekent slechts dat ik om 7 uur moet beginnen met werken. Anderen studeren of beginnen later, en laten tussen 8 en 10 een leeghoofdige reactie achter om daar vervolgens de hele ochtend over te babbelen. Of woordschaken zoals Thera het noemt. Wat een stompzinnige benaming is omdat schaken in het hoofd gebeurt en je meestal vooruit denkt. Nee Mihai jij weet niet wat echte conceptionele kunst of abstractie is. Marcel Duchamp wel, die kon een partij schaak blind spelen.

  Wie is hier nu onzinnig bezig? Heb ik soms een weblog annex babbelbox?? Hahaha

  Mihai, zullen we afspreken dat je het voortaan nalaat om allerlei zaken te vooronderstellen.

 14. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  Ha Duchamp stopte zelfs met zijn kunst en omdat hij de stukken vaak kwijt raakte plakte hij ze op het schaakbord. De idee vindt immers toch in het hoofd plaats. De uitvoering is niet belangrijk. Iets wat Mondrian nooit heeft begrepen, die sloot zich zelf ook op, maar bleef maar voortborduren op dat lelijke logotje.

 15. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Maureene

  Je hebt me nog steeds niet uitgelegd wat je op mijn weblog brengt. Ik heb geen verstand van kunst, je zit niet op mijn schrijfsels te wachten, je hebt geen seksbehoefte. Wat is er dan?

 16. Anna Anna

  Avatar van Anna
  jawel jawel dat heeft ze wel Mihai, wordt alsjeblieft weer vriendjes met haar.
  Ze wil heel graag je vriendin worden.
  Het is een grote liefdesverklaring.
  Nu zit ze bij mij uit te huilen en daar kan ik niet tegen en ik weet ook niet hoe je haar uit kan zetten.

  Reactie is geredigeerd

 17. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Anna

  Mijn vriendin kan ze niet worden want ik heb al een vriendin en zij is de ideale vrouw. Die verlaat ik voor geen enkele andere vrouw. Misschien voor 50 miljoen euro, maar dat moet ik nog nadenken. Zeker niet voor een vrouw die me hetzelfde vertelt wat google ook zou vertellen. Maureene mag wel een wegwerp seksobject worden als ze dat wil.

 18. Anna Anna

  Avatar van Anna
  Oké goed om te horen dat je je ideale vrouw hebt gevonden. Dus daar hoef ik de oplossing niet te zoeken. Zou je dan iets minder aardig tegen me willen doen zodat Maureene niet jaloers wordt en haar stalkers-activiteiten naar mij verlegd? Nee dat doe je vast ook niet.
  Weet je wat, dat die Maureene-vrouw het zelf maar uitzoekt.

 19. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Anna

  Quote: ”Oké goed om te horen dat je je ideale vrouw hebt gevonden. Dus daar hoef ik de oplossing niet te zoeken.”

  Was je op zoek naar de ideale vrouw voor mij?

  Quote: ”Zou je dan iets minder aardig tegen me willen doen zodat Maureene niet jaloers wordt en haar stalkers-activiteiten naar mij verlegd? Nee dat doe je vast ook niet.”

  Ik heb alleen aardig gedaan omdat ik toen dat spelletje met Thera en Lidy speelde. Maar in werkelijkheid vind ik je niks. Ik weet echter niet of dit helpt, want Maureene schijnt obsessief te stalken. In de andere discussie, die je waarschijnlijk allang niet meer leest zegt ze dat ik pedofiel ben. Op één of andere manier heeft ze echt een probleem. Of meerdere.

 20. Anna Anna

  Avatar van Anna
  Was niet echt op zoek naar de ideale vrouw voor jou zeker nu ik weet dat je al hebt, wou gewoon van Maureene-vrouw af.

  Dank je dat je me niks vind.

  Dat je pedofiel zou zijn heeft ze bij mij ook beweert maar die post heb ik verwijderd, vond dat ze wel genoeg media-exposure had gehad. Lees wel alles voor zover maar heb niet altijd iets toe te voegen aan je post. En als je niets te melden hebt is het beter te zwijgen of zoiets.

 21. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Anna

  Quote: ”Dank je dat je me niks vind.”
  Graag gedaan. Ik doe alles voor je.

  Ik heb tot nu toe geen reacties verwijderd (alleen één waarin iemand zijn email adres opschreef, om spam te voorkomen, in overleg met de autheur), want ik ben een vrijheid van meningsuitingfundamentalist. Maar als iemand iets beweert, moet men dat, volgens de argumentatieregels, ook bewijzen. Dus als ze bij jou zegt dat ik pedofiel ben, moet je vragen waar ze zich op baseert.

 22. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  Hm, weet niet welke spelletjes je met Anna wilt spelen, maar je vond haar avator toch zo leuk, en als jij gaat gissen.. voor iemand die je niks vind besteed je trouwens wel veel tijd en energie.

  Verveling?

 23. Anna Anna

  Avatar van Anna
  @ MIhai
  Ja, hoe snel dat gebeurt, misschien omdat het mijn eerste stalker-ervaring is, tot nu toe dacht ik dat ik nooit een bijdrage zou verwijderen, noch iemand zou bannen, maar als je het meemaakt is het best agressief en ik had haar nog willen zeggen dat ze beter bij jou kan stalken omdat jij een veeeeel geduldiger persoon bent dan ik, maar ze pimpte me met haar reacties tot bovenaan de meest reactie pagina en daar krijg ik weer last met App mee, ingewikkeld hier bloggen. Vraag jij haar maar waarom ze denkt dat je pedofiel bent, dan kijk ik af hoe je dat doet en dan leer ik weer wat van jou.

  disclaimer voor de geschiedkundigen, deze reactie is geschreven voor de reactie van Maureene
  Reactie is geredigeerd

 24. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Anna

  Ik heb haar in de andere discussie gevraagd, maar ze heeft nog niet gereageerd. Misschien bedoelt ze met pedofiel dat ik lief ben of zo.

 25. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  Wegwerp sexobject?? Haha, nee dank je Mihaai, lijkt me erg saai met je of zonder vriendin.. en o wees niet bang Anna, nitwits als jij, app of marlis bezoek ik slechts 1 x per jaar als ik ècht niets te doen heb zoals nu.

  Verveling?

 26. Anna Anna

  Avatar van Anna
  dat moet het zijn Mihai, maarre neem je haar weer van mijn rug af als man zijnde ?

  disclaimer: @ Maureene
  hoe doe je dat toch zo snel?
  Reactie is geredigeerd

 27. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Anna

  Maak je geen zorgen. Straks krijgt ze iets te doen en ze laat ons met rust.

 28. Anna Anna

  Avatar van Anna
  App, Anna, Mihai, Marlis, een combi die ik zelf niet zo snel gemaakt had Maureene, maar wel weer origineel, als je je verveelt App houdt heel erg van aandacht positief of negatief daar is hij heel liberaal in, ben je al bij hem wezen buurten?
  Als je geschiedkundige bent, schrijf daar dan over graag!

  Reactie is geredigeerd

 29. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  Oké dan maar ff hier, kan niet meer reageren over naturalistische drogredens

 30. Maureene Maureene

  Avatar van Maureene
  @Mihai

  Dus je maakt je geen zorgen over die arme kangeroes die in the dingo-fence verstrikt raken, of over egeltjes die met gevaar voor eigen leven de A 28 moeten oversteken.. Gaat het dan om die zielige Mexicaanse kindertjes, en klets je daarom zoveel met Anna, vanwege haar avator..

 31. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Maureene

  Je bent zo gek als een deur. Ik begin je eigenlijk leuk te vinden. Zullen we vrede sluiten?

 32. Anna Anna

  Avatar van Anna
  @ Mihai
  Zal ik doen maar de kans is erg klein. Volgens mij heb ik haar gebant en ik weet niet hoe je dat moet terug draaien.

Leave a Reply