Skip to content

Het gevaarlijke idee van de Duitse rechter

Dit bericht geeft aan hoe dom en dogmatisch de Westerling is. Iedereen voert een debat over het wel of niet islamisering van de Duitse maatschappij. Maar dat is niet wat gevaarlijk is in de uitspraak van de Duitse rechter. Het gevaar ligt ergens anders: in het idee dat een cultuur je iets mag opleggen. En niemand staat hierbij stil.


Geredigeerd door Pascale Esveld
Published inUncategorized

8 Comments

 1. mihai mihai

  Avatar van mihai
  Bovendien is er iets fundamenteel racistisch en misdadig in deze uitspraak. Het is een overblijfsel van het kolonialisme en de periode daarna. Bijvoorbeeld de Britse/Amerikaanse steun aan Islamitische radicalisme sinds de jaren 50 als instrument om de bevolkingen te kunnen controleren. De meest radicale geestelijken worden ingehuurd om propaganda te verspreiden, want via religie kan men de Arabische denkmanier het beste bereiken: “A primitive mind find it easier to embrace Islam with its five simple duties, one of which offers the fun and excitement and community feeling of the pilgrimage.” – schreef men in een Britse beleidsdocument. Eisenhower: “the religious approach offers…a direct path to Arab interest”

 2. Rolf van der Marck Rolf van der Marck

  Avatar van Rolf van der Marck
  De rechter die deze uitspraak heeft gedaan, nota bene ook nog een vrouw, is gewoon geestesziek en moet onmiddellijk uit het ambt worden gezet!

 3. Ruud Zweistra Ruud Zweistra

  Avatar van Ruud Zweistra
  @Rolf,
  Helaas is een flink van de maatschappelijke top behept met deze geesteziekte, in diverse mate.

 4. de Stripman de Stripman

  Avatar van de Stripman
  Uit de algemene en internationale verontwaardiging blijkt dat de ideeën van deze rechter niet breed gedeeld worden. Ze heeft inmiddels ook laten weten spijt te hebben van haar uitspraak.

 5. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @de Stripman

  Heeft ze spijt gehad omdat ze gezegd heeft dat een cultuur je tot iets mag dwingen, of omdat het iets met de duitse cultuur te maken zou hebben?

 6. jeg synes jeg synes

  Avatar van jeg synes
  het is ongehoord..en nog wel een vrouw ook…
  en nog wel in Duitsland ook… dit kan niet…
  als die rechter nu beweert dat ze spijt heeft, dan is het helemaal van den gekke…zo iemand behoort geen vonnissen te vellen….
  domme vrouw…ik ben hier echt boos en geshockeerd over…

 7. ronald ronald

  Avatar van ronald
  Toch waren wij in nederland– GROEN LINKS met name- er in de 90 jaren van overtuigd dat we de Nederlandse wet ook moesten aanpassen aan de moslims: Er werd toen serieus gediscusieerd of je de trouwbare leeftijd van moslim meisjes niet moest verlagen naar 14 jaar omdat dat gebruikelijk is in de wereld van de islam. Dus wij Hollanders hebben ook boter op ons hoofd. (De linkse Hollanders dan in dit geval!!!)

  Reactie is geredigeerd

Leave a Reply