Skip to content

18 Comments

 1. Sandra Sandra

  Avatar van Sandra
  Ik ben geschokt, jij doet toch niet aan romantiek? Het moet niet gekker worden deze week!
  😉

 2. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Jos

  ==Kan je hier ook off-topic reageren?==

  Ben je dringend op zoek naar een plek waar je off-topic kan reageren?

 3. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ En dat ben ik nog steeds! Omdat het Eiland gesloten is door jou: embargo, dool ik hier nog even rond. Het Eiland heb ik voor de veiligheid geschilderd in de kleuren zwart/wit/grijs. Er staat: Eiland MIAN. Het blijft nu altijd bij mij. Ik vertel aan niemand die mij bezoekt van mijn geheim. Het is te kostbaar om het door anderen te laten bezoedelen. Er mag zelfs , niemand naar vragen. Mihai Martoiu Ticu, ongetemd schitterend dier. Beest der Beesten. De mooiste zwaardwerper in mijn leven. Jij die altijd maar weer je schild uitleent. Sevgilli, groet van An.

 4. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  ……. daar zijn zij dan, daar bij dat meer. Zij legt haar moede lichaam neer. Er was geen woord gezegd daar heen; zij wisten al: wij worden een. Versmolten als een dubbel mens keek zij naar hem; dit was haar wens. De ridder legt zijn zwaard opzij. Gesloten in elkaar en vrij.

 5. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  ………en zijn zij ooit nog opgestaan en heen gegaan? Ga naar het meer en zie het aan en vind. Twee lijven onverstoord en onbevangen als het kind!

 6. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  ……….en heeft het water,later, tranen weg geveegd? Zijn zachte lichaam heeft een droom beleefd. Zij bleef er wonen; komt de ridder weer? Pijn is verlangen; begeerte doet zo`n zeer.

 7. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  …….en gaf zij onvoorwaardelijk haar lichaam en haar geest? De ridder kwam en zag en zei bedeesd. Ik heb je van mijn eiland weg gejaagd; jij vrouw, heeft mij toch uitgedaagd? Ga heen, je bent hier illegaal. Je paspoort, anders een proces-verbaal!

 8. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  ……en is de ridder nu te paard met zwaard? Hij is gepantserd heen gegaan. De vrouw, al diep verwond door tijd en geest; zie haar nu aan: is nimmer zo doorkliefd geweest!

 9. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  ……en is de ridder minzaam of verhard? Hij is een grote geest, maar ook vol smart. Niet om de vrouw, zie het met lede ogen aan; hij strijdt voor Recht. Ga aan zijn zijde staan!

Leave a Reply