Skip to content

9 Comments

 1. Maria-Dolores Maria-Dolores

  Avatar van Maria-Dolores
  ja, maar toch ook weer een nieuwe ‘flight’, zij het dan in een iets andere vorm… boze tongen zullen zo’n foto misschien kitsch noemen, maar ik vind ‘m wel mooi…

 2. Qabouter Qabouter

  Avatar van Qabouter
  Mihai,
  Was de filosofie (of arrogantie) even op en heb je besloten een digitaal fototoestel te kopen?

 3. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Qabouter

  Mijn arrogantie is oneindig. Net zoals mijn intelligentie.

 4. Arjan Fernhout Arjan Fernhout

  Avatar van Arjan Fernhout
  Hé, Mihai, wat saai. Ben je bezig te stoppen als blogger? Dat van Blaise Pascal was het laatste interessante. Die foto’s? Hmm. Vladimir Nabokov: ‘Het is niet zo dat de kunst de natuur immiteert, het is zo dat de natuur de kunst immiteert.’ Maar wat dat betreft kom je nog niet tot kniehoogte tot b.v. de blogger Area 1313. Overigens zijn de beste menselijke kunstenaars tevens de beste bedriegers. Die maken geen kitsch…denken wij. Inspiratie nodig? Helaas was je me bij ‘Niet schieten is altijd mi$’ net een slag vóór. Jouw laatste reactie was voor een flink deel de mijne, maar wel erg kaal. En passant wilde ik daar het definitieve bewijs van het bestaan van God geven. Zeg het maar.
  Reactie is geredigeerd

 5. lidy lidy

  Avatar van lidy
  ja, ik wis altijd heel veel. Sommigen mopperen daar over. Vond je dat leuk Mihai, dat van agent b? komt wel weer een nieuw avontuur.

 6. mihai mihai

  Avatar van mihai
  @lidy

  Ik vond Eline’s reactie een extreem voorbeeld van vrouwentaal en ik wilde het later kopieren voor mijn collectie. Toen was het verdwenen.

Leave a Reply