Skip to content

67 Comments

 1. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  jij zei zelf dat ik die bijdragen mocht verwijderen. als je niet wilt dat ik ze verwijder, zeg het maar en ik laat ze staan. plaats ze maar opnieuw.

 2. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Ticu. Nee,ik plaats niets opnieuw. Wat een domme vraag. Alsof (ik) je die woorden in die gemoedstoestand kan herhalen. Haal maar weg. Het is je recht. Groet, An. P.S., mag ik nog wel even genieten van de mooie, voor mij zo inhoudelijke(?!) foto? Gr. An.
  Reactie is geredigeerd

 3. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @Mihai. Ik ben een mens die geen enkele conventie in acht neemt! Dat is mijn valkuil in het leven. Deze onverwachte orkaan heeft mijn moeie lichaam flink geraakt. Ik boorde een bron aan die redelijkerwijs niet zal kunnen vloeien. Ik heb nooit èèn vals woord tegen je gesproken of zelfs gedacht. Jouw wantrouwen in mensen komt door je sterk ontwikkelde intuitie altijd ïets" te voelen dat niet klopt. Alertheid ten top? Communistische jeugd?? Of gewoon super intelligent en dus waakzaam om je zelf te beschermen? Nog heeft je geest mij in z`n ban, in gijzeling, maar de gijzeling verloopt humaan. Do n`t blame, no shame. Mooi beest! Groet, van het slechte karakter An.
  Reactie is geredigeerd

 4. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  ik zie helemaal geen reden waarom je me geen mail zou willen sturen. Wat heb je te verliezen?

 5. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Beest, binnen deze context heb ik veel te verliezen! Mezelf verliezen kan niet meer, maar pijnlijden sluit ik zoveel mogelijk uit. Jij zult ook niet jezelf verliezen, daar zijn wij te intelligent voor. En dat vlees is het omhulsel van de geest. Ik heb het overal met je gedaan, dat is mijn recht en geeft ook erg veel voldoening. (je mag dit wegvegen hoor!) Groet, An.

 6. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Ticu. Niets, maar wees eens onbaatzuchtig! Het is in mijn gedachten zelfs achter in een kerk gebeurd, op een kerkbank! An

 7. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  Onbaatzuchtig ben ik nooit geweest. ik ben de allergrootste egoïst wat er bestaat en ik geef geen reet om de rest van de mensen.

 8. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Ticu. Iedereen is de grootste egoist die er op aarde rondloopt, ik ook. Daarom doe ik het voorlopig in mijn eentje met jou! Als je nu van mijn "levensbeeld" zou verdwijnen zou ik nog orgasmes krijgen van jouw beeld!Gr. ego An.

 9. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Mihai, het is echt waar. waarom zou ik deze dingen tegen je zeggen als het niet waar is? Kun jij verklaren waarom je mij wilt zien? (is natuurlijk voelen!). Maar wij hebben geleerd dat wij wèl met onze rationele leugens mogen pronken en niet met onze diepste driften. "ik geef geen reet om de rest van de mensen" Waarom wil je dan een internationaal tribunaal?
  Reactie is geredigeerd

 10. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  ==waarom zou ik deze dingen tegen je zeggen als het niet waar is?==

  een spelletje spelen.

 11. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Mihai. waarom, als het een spelletje is, een spelletje met jou? Als ik dat wil, kan ik elke dag spelletjes spelen! gr. An.

 12. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Beest. Kom ik over als iemand die jou gebruikt als een spelletje? Ik zou dan toch als eerste een spelletje met mezelf spelen?En waarom moet ik aannemen dat jouw woorden obligaat zijn? Ik weet zeker dat je integer bent, dat heb ik toch kunnen opmaken uit de vele woorden die je schrijft. Integer, maar wantrouwend en dat is een goed recht in iemand. Ik trek een grens als ik dat wil en als ik verder zou willen dan "de mail"wordt het lijden voor mij. Ik zeg eerlijk wat ik voel en denk. Maar geef eens antwoord op de vraag: waarom dan met jou? gr. An.
  Reactie is geredigeerd

 13. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  Laten we een keer iets gaan drinken. neem je je paspoort mee en dan geloof ik je.

 14. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Mihai. Het is ook moeilijk om jouw te overtuigen, maar het MOET ook niet. Ik zeg het voor de laatste keer. Ik heb nooit èèn woord tegen je gelogen. Maar mischien ben jij ook geconditioneerd in je benadering en reacties op vrouwen? Ik zei het al eerder. Ik hou mij niet aan conventies en dat is de valkuil in mijn leven. Mijn paspoort? Dat zijn mijn woorden. Jouw paspoort, de jouwe. Ik ben niet zo wantrouwend als jij bent, maar wel zeer op mijn hoede. Ik neem geen woord terug van wat ik heb gezegd. En het allermooiste van alleen zijn is dat niemand mij dit kan afnemen. Hoe je ook verder over mij denkt. Groet, An.
  Reactie is geredigeerd

 15. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Mooi Beest. Nee dat is niet moeilijk, maar ik ben geen lopend paspoort. Ja, voor de overheden, vandaar ook ons oormerk: (fiscaal nummer). Ik voorspel jou dat de allermooiste leeuwinnen jouw pad zullen kruisen. En je zult ze allemaal nemen, want ze komen voor jou! An.

 16. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Ticu. Je bent echt een ongetemde geest! Ik had ooit een relatie met een schrijver. Hij zou mij wel temmen zei hij, maar ik heb hèm getemd! Je hebt hèèl snel geleefd en zal het steeds moeilijker voor je worden nieuwe spanningen te vinden. Wat zal jou nog raken over tien jaar b.v.? Groot Beest, je intelligentie gaat met je op de loop! Verzamel de wereld maar, voordat de wereld jou verzamelt. Ik ben blij dat ik het eiland nog mag zien. Daarin moet ik mij aan jou onderwerpen: Het zijn jouw copy richts. Groet, An.

 17. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Beest Ticu. Gelukkig maar dat liefde een dogma is, dan heb ik ook geen pijn??!! Gr. An.

 18. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Miahai. Ik vind deze vraag niet bij jou passen. Jij en ik weten wel wat "houden van" inhoudt. Ik zou het wederkerigheid van verlangens noemen. Dat is vast gesteld door mij. Verlangens binnen deze context zijn begeerte, ontstaan door geestelijke inspiratie, jouw geest raakte mij diep. Dat zijn mijn criteria voor gevoelens.Het toelaten van deze verlangens is legaal (?)Het uitvoeren echter brengt totaal andere overwegingen met zich mee en heeft niets te maken met de a-priori gevoelens. Groet, An.
  Reactie is geredigeerd

 19. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Ik heb het eiland weer even aangedaan: geen Ticu! Gr. An.

 20. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Mihai. Dit zijn nu mijn gedachten: Het is de laatste dag van agustus 2007. Morgen staat er een nieuwe kalender op je blog. Het eiland gaat dan weg, met de teksten. Het is je recht. Konig Mihai, maar dan een andere. President Mihai, maar dan een andere. Voor mij ben je beiden. Mihai het schitterende Beest dat ik nooit aan me zal voelen. SHIT!!! Gr. An.

 21. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @An

  ==Mihai het schitterende Beest dat ik nooit aan me zal voelen. SHIT!!!==

  Waar hangt dat van af?

 22. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Mihai, Ik sta bij jou in het krijt. Ik ben nooit onzuiver geweest, maar ik heb misschien voor jou verkeerde signalen afgegeven. Dat heeft te maken met mijn onorthodoxe manier van leven en met mensen omgaan. Het wel zuivere, maar impulsieve heeft mij wel meer in situaties gebracht die mij strugles gaven. Je bènt ook gewoon een mooi beest!! En je zult de mooiste leeuwinnen op je pad krijgen. Moet ik mea culpa zeggen of gewoon niet meer zeuren als ik niet aan de consequenties voldoe. Ik kan leven zonder zeuren, dat wel.
  Reactie is geredigeerd

 23. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Beest, het lijkt alweer op orthodoxie: de vrouw kwebbelt, de man stelt strak zijn magere vragen en maakt hier en daar een opmerking. Jij snapt mij niet, ik jou wel. Ik wil mij eigenlijk ook niet tijdelijk verliezen in jou; bij mij hakt een vrijpartij er extreem in. Het zet mijn alleengaande leven op z`n kop. Nee, ik wil jou niet "hebben".Ik monopoliseer ook niet. Het is toch conform mijn wens naar een zekere stabiliteit in mijn emotionele leven; ik ben een beest. Nee, niet moreel. Is dat zo moeilijk te begrijpen. Jij hoeft van mij niks uit te leggen, want ik ken en voel je. Groet, An. P.S. weet dat ik nooit gelogen heb.

 24. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Mihai, Ja inderdaad ik heb het eiland toch nog even aangedaan. Ik zal moeten afkicken. Ik begin mij thuis te voelen op dit eiland en dat is verslavend. Wel dapper en open van je dat alle teksten er nog zijn.Als iemand dit blog ooit nog eens aantikt zullen ze denken: Waar zullen die twee nu toch een probleem over hebben?Groet, An.

 25. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Mooi Beest. Het weblog is vreselijk zonder jou! Ik zoek als een hongerig dier. Groet, An.

 26. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Mooie Leeuw (zeehond) Dat ik je weer bezoek komt omdat je nog niet uit mij bent. Dat zal gebeuren als ik er klaar voor ben. Groet, An.

 27. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Ticu de grote Leeuw. Als er iets is dat ik niet wil zijn dan is het LEUK!! Zeg dat maar tegen `n muts. Onthou dat s.v.p. Groet, An
  Reactie is geredigeerd

 28. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Beest. Noem andere vrouwen maar zoals je ze wilt noemen, maar geef mij dan een fatsoenlijke naam; LEUK, wat erg!Gr. An. P.S. het was trouwens helemaal niet leuk bedoeld. Ik ben aan het rouwen!
  Reactie is geredigeerd

 29. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ You, king of the jungle. Ik heb je al zo veel genomen. Heb ik eigenlijk al mijn gedachten over je gezegd? Nee. Je wordt een hemellichaam voor me. Het eiland. Zet mij er op en kom soms langs om mij te voeden?!Gr. An.

 30. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Wild mooi Beest. Als ik je naam zie vuurt er al een stoot hormonen door mijn lijf. Maar als jij mijn naam schrijft, breken de dijken en drink ik je levenssappen! Ik zie al lang dat je mijn naam niet meer schrijft, ook niet in je reacties op je weblog. Verstop je de koning van jouw schaakspel? An.
  Reactie is geredigeerd

 31. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  ……..of wil je regel 1 van je huisregels propageren? Is regel 1 geen drogreden? Als je nog een keer via derden je kritiek uit over mijn reactie, reageer ik nooit meer! Daarmee zeg ik natuurlijk niet dat ik die kritiek niet wil. Ik laat mij graag heen zenden om terug te komen met andere af betere argumenten. Maar dan wel direct!!Gr. An.
  Reactie is geredigeerd

 32. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @Beest. Je zei in `n reactie dat ik een drogreden had gebruikt inzake de Burke-Stichting.Ik had hun argumenten niet weergegeven. Dat zei je notabene tegen Erik.Als je dat via Zwijnstra had gedaan was ik je ècht tegen de muur komen zetten. Gelukkig is Erik een zeer beschaafd en humaan mens en nog intelligent ook. Wild dier, koppig Ros, ongetemde volhouder. Maar ik had je niet doodegschoten hoor, immers dan werd mijn eiland niet bezocht door jou. Groet, An
  Reactie is geredigeerd

 33. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Ticu-beest. Ik laat jou in mij wonen tot mijn huis te klein wordt! Groet, An.

 34. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ MARTOIU-RIDDER. Je zwaard is vlijmscherp, maar mild als de zee geef je het schild aan je tegenstander. Gr. An.

 35. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Martoui. Ik weet 100% zeker dat de schaker Mihai al zijn lopers heeft verloren. Nu zit hij veilig in zijn toren zonder licht. Ik sta op het hel verlichte eiland en laat mij van alle kanten zien. Kwetsbaar als ik ben. Naakt heb ik de slag al zien aankomen: ik zal het zwaard moeten vangen voordat het mijn hart doorboort! Maar wanneer gooit de Ridder? Groet, An. P.S., Dit is ook niet leuk bedoeld, maar ja ik moet het nemen.
  Reactie is geredigeerd

 36. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Onthoud mijn naam Martoui Ticu! An. Je laat mij lijden, door voedsel en water minimaal te verstrekken. En nu weet ik wel dat ik naar de bron zou moeten gaan. Maar je weet hoe bevreest mij deze bron maakt. Maar ik voorspel je, als wijze vrouw, dat ooit deze pijnlijke gevoelens ook jou zullen doen hongeren. En wie is er dan om jouw hand te kussen????An.
  Reactie is geredigeerd

 37. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Ridder, gooi mij van het eiland als je mij leuk blijft noemen. Zeg alleen ja of nee: moet ik vertrekken? Groet, An.

 38. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ RIDDER. Niet de Bron is de angst maar zij die zich moet laven. In ieder geval heb ik jou als heer en meester neergezet, al is het niet over mij. Als leeuw als ridder als bron van laven, als prachtig dier , als wild beest, en alles ben je ook echt. Koning, president, maar dan anders. Superintelligent, koppig , wild Ros volhardend , mooi, maar ik vergat te zeggen dat je toch ook een tikkeltje seksistisch bent: huisregel 1.Tja ik weet wat je wilt! Wil je mij ook (nog) gedogen?Ik kan mijn lippen nog niet openen en jou laten vluchten. Zal ik een mooie, nieuwe leeuwin voor je halen en haar schenken als offer aan jou? Gr. An.

 39. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Ridder met zwaard. Ik roep de orgieën steeds zelf op. Als het een openbaar debat was zou ik het gebruiken als bewijs dat er geen vrije wil is! Groet, mooi dier, An.

 40. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ Koppig Ros. Als je de gave hebt je koppigheid te relativeren, zullen oneindig veel meer filosofische bronnen jouw deel zijn.Ik beleef met jou orgieën van filosofisch genot. Ik filosofeer overal met jou. Ook al zijn onze geesten tegen elkaar gebotst; er is een kussen van vacuüm between. Spreid je Geest over de wereld van geestverwanten uit en bedenk dat wij snel vergeten zullen zijn?! Groet, An.

 41. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Mihai Martoui Ticu. Je hebt je toren verlaten; de brede gracht voor je, steek je toch weer je hand naar mij uit. Je nimmer aflatende standvastigheid. En toch zijn wij beiden vrij.Ook al bond ik jou voor het leven aan m`n geest. Het lichaam in kwelling achter gelaten?Groet, An.
  Reactie is geredigeerd

 42. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  Voordat ik je zie, met je paspoort tussen je vingertjes, geloof ik er niks van.

 43. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Ticu-beest. Als bovenstaande niet weghaalt, reager ik niet meer op dit blogje. Zweistra en Ina please,! An

 44. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  Standvastig Beest. Wat je zou doen? Gewoon doorleven natuurlijk. En dat is maar goed ook. Ik zie dit als een vorm van expressionisme van twee mensen die elkaar toevallig tegen kwamen en waarvan ik in ieder geval van een kan zeggen dat de hete lava nog haar lijf aan het verbranden is. De Geest blijft ongeschonden, want hoe kan een Leeuw als jij iemand schenden? Bedankt voor het inwilligen van het verzoek. Gr. An.
  Reactie is geredigeerd

 45. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @An

  Alleen dat jij de enige van ons bent die er bij gebat is bij deze discussie.

 46. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ M.M.Ticu. Als jij dat zo voelt en vaststelt. Ik schrik daar van maar kan je begrijpen. Ik ben de egoïst en dompel mij onder in zinnelijke gevoelens. Maar, schitterend Ros, schrijf twee letters: GA, dan ben ik uit je leven. Je hoeft het te zeggen en ik kruip terug. Jouw Geest is al versmolten met mij. Mijn lijf zal achter blijven als stoffelijk overschot. Schrijf GA en ik zal niet meer Zijn Groet, An.

 47. An van den burg An van den burg

  Avatar van An van den burg
  @ MIAN. Ik respecteer je besluit! Ik laat mij nu troosten door Gorecki`s "Symphony of sorrowfull songs" Carmina Burana. Weet dat ik nooit een valse gedachten bij mijn woorden naar jou had. Wij passen compleet met lichaam en geest met elkaar, maar vallen in delen uiteen, zoals alles uiteen valt en wederkeert in andere vormen. L. An.

Leave a Reply