Skip to content

De mens over 100.000 jaar in beeld

fotoDe toekomstige mens zal over 100.000 jaar in twee subsoorten opgedeeld zijn. “The genetic upper class” zal lang, slank, gezond, aantrekkelijk, intelligent, en creatief zijn. De onderklasse zal dom, lelijk, gehurkt kabouterachtige wezens zijn. Dit is iemands voorspelling op de BBC-site, lezen we in een weblog van Tomaso Agricola.

Daar geloof ik niks van en stel ik hieronder mijn eigen voorspelling voor. De toekomstige genetische übermensch zal als volgt eruit zien:

De man is de ultieme salesman, die iedereen kan overtuigen om zijn geld onmiddellijk aan hem te geven, de perfecte leugenaar, bedrieger, charlatan. Hij heeft geld genoeg om zijn vrouw tien gigolo’s per nacht te bezorgen.

De vrouw is een geïncarneerde barbiepop, met een strakke kut, met heel flexibele en controleerbare vaginaspieren. Ze kan vooral heel goed pijpen.

De genetische onderklasse blijft de gewone idioot, precies zoals nu, die zijn ziel en lichaam in slavernij bewust kiest te houden, die blogs op de VK-site schrijft, een tuinkabouter zonder leven, die bij anderen lieflijk reageert en aanbeveelt, in de hoop dat de anderen bij hem terug zullen komen reageren en aanbevelen, verslaafd aan een beetje aandacht. Aanbeveling en reacties als surrogaat voor echt waardevol zijn: een megzelfbedrog. Het is de wannabe schrijver, wannabe kunstenaar, in middelmaat verankerde wannabe filosoof, de door televisieshows en shopping malls verdoofde werkende klasse, oneindig verlamde zeikerds over de politiek in den haag, die nooit iets durven ondernemen om den haag op de knieën te krijgen, de zonnebank wannabe bühnelikker, de gigaloser die een keer per week als blogger van de week in de krant mag staan.

En wat is jouw visie van de geëvolueerde mens?


Geredigeerd door Pascale Esveld
Published inUncategorized

21 Comments

 1. lidy lidy

  Avatar van lidy
  hehe, kijk dit vind ik nu leuk!…
  de geëvolueerde mens? Mihai, dat ben jij toch?

 2. Ruud Zweistra Ruud Zweistra

  Avatar van Ruud Zweistra
  Volgens alle andere voorspellingen is de geevolueerde mens kaal, en tenzij die foto een spoof is …

 3. Anna Anna

  Avatar van Anna
  oh gaan we op die toer? schrijf dat artikel nou maar anders hou ik je verantwoordelijk voor een hiaat in mijn kennis

 4. Anna Anna

  Avatar van Anna
  take your time, kan het pas zondag lezen, werkzaamheden buiten de deur komende dagen

 5. Jezzebel Jezzebel

  Avatar van Jezzebel
  De mens die zal overleven, volgens mij:
  Hypergevoelig, groot hart, goed verstand, oog voor de ander, ook naar binnen, oren die de adem van de wereld kunnen horen. Een neus die geuren op de wind ruikt. Een met al. Al met een. Nu. 🙂 Ik klets weer te veel 🙂
  Heb ik je al verteld?
  Ik houd van jou!

 6. bert willems bert willems

  Avatar van bert willems
  Het is niet gemakkelijk altijd eerlijk te zijn; ik weet ook niet of het me altijd lukt. Ik probeer het wel.

 7. Noah Noah

  Avatar van Noah
  Nou, als ik veel dingen in de wereld zo eens bekijk heb ik wel eens het idee dat we teruggaan naar de apen.

 8. PF PF

  Avatar van PF
  De zelfverzorgende mensaap, de sexuele hermafrodiet en men zal geen maag meer hebben want honger, dorst en hypergevoeligheid over onrecht en armoede zal eruitgefolterd, via chips eruit gerekend zijn. Zonder maag = astronauten voer zonder productie- consumptie die door variabelen verstoord wordt.. men zal aan die fase en wreedheid voorbij zijn.

  Een deel zal robot, een ander deel als een cyborg van de lopende band uit de reproductie plantages lopen. Het robot gedeelte onderhoudt de lichamelijke en narcistische biologische en sexuele behoeften en zal voornamelijk via een volautomatisch, zwijgende trillingsfrekwentie met het lichaam en de organen communiceren en het orgasme zal door de innerlijke explosie de overige functies van energie voorzien. De cyborg zal die hyperstaat versterken door de holle geest te ontvoeren naar virtuele droomwerelden die het ego om aan de saaiheid, de sleur en de verveling te ontkomen zoal verzint.
  Elke fantasie is evenveel waard, er zal geen markthandel in zijn want winsten zijn door supracomputers dankzij de fysieke ingebouwde rekenchips nog voor ze ontstaan al herverdeeld om het collectief welzijn en de wereld overal hetzelfde eruit te laten zien. Men heeft het wereld recht om overal onder dezelfde familiair aandoende omstandigheden elkenieuwe dimensie in te kunnen stappen. Alleen of samen, als dier, plant of berg of wolk, rivier, goud of lood.

  Er zal geen debat, discussie of politiek of provincialisme of nationale staten meer zijn. Globalisme, rekenchips die de mathematiek en kansberekening en risico’s op markten uitrekenen en volautoimatisch neutraliseren,zodat nog meer automatismen de parlementaire democratie van kannibalen overbodig maken , er zal een brede luxe zijn voor een generaratie Cyborgs of Argonauten die helemaal geen plicht meer kennen om te presteren, arbeidquota te leveren, te moeten produceren, onder gezag te staan en half/hal;f opgeleid en geconditioneerd worden als dwangarbeiders, in de gevangenschap van schulden en biologische noden. De wereld zal even vrij van vrede als van oorlog, armoe e nrijkdom, man en vrouw, zon en maan zijn, vanuit de verte zal de planeet gloeien in een feest van oranjes, blanje en blue kleuren en goud zal uit ieders porien stromen omdat men zich heeft overgeleverd, laat meevoeren aan de staat van genade van het onbewuste. Het onbewuste wat als een roer de geest op de rechte koers houdt en de onderwereld via de droomcabines ,via de wisselwerking bovengronds maakt zodat men altijd wat te kletsen heeft. De ge evolueerde mens zal men overal op leugenbankjes en de enorme rotswoestijnparken kunnen herkennen aan de slurf tussen geslachtszone en het maagcompartement en het vierkant aquariumachtige glazen of kristallen hoofd met de sondes, klokjes en diodes die kloppen en soms gaan dwarrelen als er nog eens gelachen wordt en het lawaaidenken verstomd. Want er vaak veel geratel te horen in die parken. Men loopt nog wel eens de blikken gedachten stiekum te lozen. Men verstopt deze dan onder de cactaee van steen die links en rechts te vinden zijn.

 9. Isis Nedloni Isis Nedloni

  Avatar van Isis Nedloni
  Hhaha Mihoen, gij pakt nu net weer de domste en vrouwonvriendelijkste stereotype naar voren….en dan al die wannebees….de schijnziekte van deze tijd…die zijn dan toch allang uitgestorven?
  Als Satire is het een heerlijk stuk; )))

 10. Noah Noah

  Avatar van Noah
  Lol… Misschien is teruggaan naar de apen inderdaad wel vooruitgaan ja.

 11. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Isis

  Wat voor soort vrouw ben jij?

  @Noah

  Er zijn twee mogelijkheden: (1) of de aap is uit de mens geevolueerd. (2) de aap is in de mens gedeevolueerd. Denk even na. Welk dier leeft in een permanente psychosetoestand? Welk dier ziet zoveel dingen die niet bestaan?

Leave a Reply