Skip to content

De meeste vrouwen zijn dom

Negentien uit twintig gevraagde vrouwen zouden eerder voor een slankere taille dan voor een geniale IQ kiezen, lezen we vandaag in The Independent. 51% kiest zelfs voor slankheid boven een instant rijkdom of een date met hun droomster.

Een in drie vrouwen denkt voor een langere tijd aan gewicht dan aan financiën, baan of familie. Desgevraagd wat hun grootste angst is, antwoordde 16 procent het solliciteren, 29 procent de tandarts en 40 procent het passen van kleren in een paskamer.

Een in drie heeft haar geliefde over haar gewicht gelogen en één in vier heeft pogingen gedaan om haar partner over haar maat te misleiden. Een in vijf vrouwen op dieet heeft voedsel ergens verborgen, die ze in het geheim opeten, zoals in de wasmachine, onder het plastic zakje van de cornflakes en in hun mouw.

Zijn ze niet dom?


Geredigeerd door Pascale Esveld
Published inUncategorized

6 Comments

 1. Tijdrover Tijdrover

  Avatar van Tijdrover
  Zo dom is dat niet Mihai. Ken je de codes tussen vrouwen onderling? Die zijn meedogenloos. Nee, ik snap al die ophef over lijnen ook niet zo, maar er is een beeld geschapen die niet meer aan gruzelementen geslagen kan worden…

 2. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @tijdrover

  En wat is zo intelligent aan wat ze doen met wat betreft het lijnen? Is het niet überhaupt extreem dom om eerder slank te willen zijn dan een geniale intelligentie te hebben? Het is immers makkelijker om slank te worden dan intelligent. En als je intelligent bent, zou het niet makkelijker om een oplossing te vinden voor je probleem, namelijk het niet slak zijn? Dus de intelligentste keuze zou zijn om intelligenter te worden. Conclusie: ze zijn dom.

 3. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  Jeg,

  Ten eerste was de vraag theoretisch, over de voorkeur. Dus je zou de vraag ook kunnen interpreteren als: "als je een geniale intelligentie uit de geboorte zou hebben of een mooie figuur, wat zou je dan kiezen?"

  Ten tweede kan men volgens het wetenschappelijke tijdschrift NewScientist wel degelijk een behoorlijk aantal IQ punten aan zijn capaciteiten toevoegen. Zie hier: http://archief.punt.nl/index.php?r=1&id=266100&tbl_archief=0#26610

Leave a Reply