Skip to content

De dood of de Gladio


En hoe dachten ze in Den Haag om de democratie te redden, mocht twee derde van het parlement aan de grondwet willen sleutelen? Een van de voor de hand liggende ideeën is de jongens van Gladio te rinkelen.


Zoals sommigen van jullie het niet weten, (wa)is Gladio een klupje knokploegers, getraind in het vergiftigen van babyvoeding, mocht het zover komen dat kameraad Jan Marijnissen de eerste Nederlandse president zou worden. (shit die man heef zelfs mijn spellingscontrole geïnfiltreerd). Wanner gaan ze hier iets in de inburgeringstest over vragen?

Welnu, onze Gladiotoren werken volgens het principe van: we gaan het land vernietigen om het te redden. Mocht iemand interesse hebben om onder hun wapens te dienen en je wilt meer over hun geschiedenis weten, kan je twee boeken lezen: “Gladio der vrije jongens” en “Villa Maarheeze” van Bob de Graaff en Cees Wiebes.

Ik haal nu geen stoffige antiquiteiten uit de kast en wou alleen maar een suggestie doen om het vaderland te redden. Lang leven de demagocratie.


Geredigeerd door Pascale Esveld
Published inUncategorized

One Comment

  1. Henk Henk

    Avatar van Henk
    Democratie? Die nitwits doen van alles. Behalve wat de kiezer wil.

    Groeten, Henk.

Leave a Reply