Skip to content

Breaking news: Cuban commando killed terrorist Luis Posada Carriles

Breaking news: Cuban commando killed terrorist Luis Posada Carriles in the U.S. inspired by the U.S. killing bin Laden in Pakistan. 


Geredigeerd door Pascale Esveld
Published inUncategorized

4 Comments

 1. Eén Belg en Duitse kerken hebben kritiek op het afmaken van een man in N Pakistan, zonder vorm van proces.
  Verder lijkt de hele westerse wereld te jubelen, en zonder enige kritiek de VS verhaaltjes te slikken.
  Eigenlijk de enige echte kritiek komt volgens Press.tv uit Pakistan zelf, Pakistani die veronderstellen, onze grote voorvechter van vrijheid en democratie in het Witte Huis heeft dat ook gezegd, dat de VS nu nog meer aanvallen en moorden gaat uitvoeren in N Pakistan.
  Mensen zoals ik die doorhebben dat de Bushbende 11 sept in scene zette om een smoes voor oorlogen te hebben kijken maar niet te veel naar het ‘nieuws’, wij worden er echt depressief van, van de leugens, en hoe die worden geslikt.
  Overigens is er ook kritiek bij Russia Today, zowel een Amerikaan als een Rus leggen daar uit dat de VS zich geen proces kon veroorloven, al was het alleen maar omdat Bin Laden voor de CIA vocht in Afghanistan tegen de Russen; deze embarrassing feiten, overigens lang bekend, kan de VS propaganda zich niet veroorloven.
  Een smerige bende, het westen.

 2. Jan Jan

  Er is geen weg naar vrede, vrede is de weg.
  De focus is verlegd naar een weg van de ‘pot verwijt de ketel’ en van alles, behalve de aandacht gerichthebben op vrede.

 3. dissident dissident

  Er is één positief punt, 52 % van de Duitsers vindt dat Bin Laden voor een gerecht had moeten worden gebracht.
  De feiten, als ze dat zijn, die binnendruppelen wijzen uit dat hij betrekkelijk eenvoudig gekidnapt had kunnen worden door de VS, er wordt beweerd dat de CIA Bin Laden al maandenlang vanuit een huis in Abottabad bespioneerde.
  Dat versterkt het idee dat het laatste wat VS president Obama wilde een proces was, en doet bij mij de vraag rijzen of Bin Laden misschien z’n memoires ging publiceren.
  Met de alsmaar doorgaande oorlogsherdenkerij, waarvan mijn idee is dat die vooral dient om de joodse misdaden tegen de Palestijnen te rechtvaardigen, is het een uiterst trieste periode.
  Nu nog 8 mei, als de Fransen hun overwinning op Duitsland vieren.
  Hun nederlaag na een week of drie in 1940 wordt nooit herdacht.
  De Britten herdenken ook nooit hun nederlaag van november 1917, geen fout, 1917, ook zij vieren de VS overwinning van nov 1918 als de hunnen.
  Propaganda is tot veel in staat.

Leave a Reply