Skip to content

Agenten moeten in het wilders schieten

Nu weten we wat ie op de Israëlische ambassade heeft geleerd. Is dit een echt politiek relschoppertje? Schieten jongens.


Geredigeerd door Pascale Esveld

13 Comments

 1. ronald ronald

  Avatar van ronald
  Pardon, wat heeft Israel er mee te maken? Ben jij ook zo’n progressieveling die altijd de schuld van alle ellende en waanideen in de wereld aan de Israelis’geeft? net zoals Hamas en een groot gedeelte van Islamitische wereld?

  Rare tekst van je. Bekritiseer Wilders met argumenten s.v.p.

 2. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  Het argument is dat Wilders mij in een gaskamer zou verstoppen als ie de kans zou krijgen.

 3. landheha landheha

  Avatar van landheha
  Beetje bijblijven ronald. Er was laatst een stormpje in een glas water toen bleek dat Geert bij zijn vele bezoekjes aan de israelische ambassade werd ‘gevolgd’ door de AIVD of wat dies meer zei…

 4. jack pastoor jack pastoor

  Avatar van jack pastoor
  Mihai, kom, vertel ze jouw bloedsprookje uit oost Europa. Je hebt nu weer een kans.

  @landheha: zo, en? Is iedere gek die Israel heeft bezocht besmet met het Israel virus?
  Reactie is geredigeerd

 5. Ruud Zweistra Ruud Zweistra

  Avatar van Ruud Zweistra
  En ook hier zit weer iets zinnigs in, als je bereid bent de vooroordelen los te laten. In geval van de Parijse rellen, bijvoorbeeld, zou er vermoedelijk het minste aantal slachtoffers en schade zijn aangericht, als op de tweede nacht was aangekondigd dat op de derde nacht zou worden geschoten, en er inderdaad geschoten was. Eerst in de lucht, en daarna ook gericht. Een paar plaatsen zou waarschijnlijk voldoende zijn geweest. Met de aankondiging dat de volgende nacht op iedere plek zou worden geschoten – op brandstichters, molesterders en plunderaars.

  Dat vindt ik altijd wat grappig, in dit soort discussies. Dat men zegt: "Het zijn toch mensen?" Nee, niet in de praktische zin. De mensen blijven thuis – wat naar buiten komt zijn de brandstichters, molesterders en plunderaars. En waarom zou je je daar niet met alle mogelijke middelen tegen mogen beschermen? We bouwen toch ook dijken, en zeuren dan niet dat nu de zee zijn gang niet meer kan gaan?

  Reactie is geredigeerd

 6. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Ruud

  Weet je wat ik zou hebben gedaan als ik 18 was en de politie op mij zou schieten? Heb je gehoord van die bommen langs de weg in Irak? Die maak je met spullen van gamma.

 7. jack pastoor jack pastoor

  Avatar van jack pastoor
  Kijk Mihai, je begint het Palestijns-Israëlisch conflict te begrijpen. Nu nog even het kip en ei vraagstuk oplossen. Ik ben blij dat je zegt dat je het gebruik van geweld tegen geweld begrijpt en zelf ook zou gebruiken.
  Ik beschouw geweld tegen geweld alleen als een uiterste optie en snap zowel Wilders als jou niet.
  Reactie is geredigeerd

 8. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @jack

  De enige reden om met andere mensen in vrede te leven is een vooruitgang dat ik boek. Als de politie op mij schiet, boek ik geen vooruitgang. Het Palestijnse-Israelische conflict werkt op dezelfde manier. Israel wil genocide plegen om meer land te verkrijgen, dan men oorspronkelijk door de VN toebedeeld kreeg. De palstijnen kunnen daarmee geen vooruitgang boeken. Dat is de wortel van het conflict.

 9. Ruud Zweistra Ruud Zweistra

  Avatar van Ruud Zweistra
  @Mihai,
  Zou je nog steeds doen als je dood bent?

  Er is één klein verschil: in Irak zijn het de burgers tegen bezetters – hier is de grote groep burgers tegen een kleine groep geweldplegers. Als ik jou zag bij de Gamma, zou ik je aangeven.

  In mijn ogen zijn die brandstichters, molesterders en plunderaars de bezetters. En ze zijn nog herkenbaar ook als zodanig – ook zonder uniform.

 10. anoniem anoniem

  Avatar van anoniem
  Cher Mihai,

  Je bent of was toch een antidodenfundamentalist??
  Heb je het boek van madame Madeleine Albright gelezen?? (De Macht en de Almacht ISBN 90-414-1095-3)
  Zo ja, het valt me op dat ze toegeeft fouten te hebben gemaakt en haar land ook. Is dat een eigenschap die jij en je amerika-hater-vrindjes niet kunnen opbrengen? (snel op den pik/eer getrapt?)

  Salutations, MaartenS.

 11. Mihai Mihai

  Avatar van Mihai
  @Ruud

  Jouw probleem is hetzelfde als dat van Wilders. Je denkt zelf in je eentje de trias politicas te zijn: de wetgever, politieagent, rechter en beul. Je vergeet bovendien dat we geen doodstraf in Nederland hebben. En dit alles slechts omdat je vreemdelingen haat. Dat is de eenvoudige reden waarom iedereen het recht heeft om bommen langs de weg te plaatsen als jij erlangs rijdt, want iedereen heeft het recht op zelfverdediging.

  @MaartenS

  Lees nog een keer mijn logs over niet-dodenfundamentalisme en over terrorisme, voordat je drogredenen gebruikt.

  Reactie is geredigeerd

 12. anoniem anoniem

  Avatar van anoniem
  Cher Mihai,

  Hopelijk geen gedrogtvraag:

  Heb je het bovengenoemde boek gelezen?
  Wat vond je ervan?

  Salutations, Maarten Boer

 13. Ruud Zweistra Ruud Zweistra

  Avatar van Ruud Zweistra
  @Mihai,
  verhalen als over de doodstraf slaat op de rechten van het individu. Mijn vermoeden is dat die niet van toepassing zijn zodra men zich in een menigte gebgeeft. De menigte is veel gevaarlijker dan het individu – ze richt veel meer schade aan, en maakt veel meer slachtoffers. Het doel van het schieten is niet het doden van mensen, maar het doen opheffen van de menigte – aan mensen een stimulans verschaffen om zich uit de menigte te verwijderen.

  In de afweging van het gevaar van de menigte, en de schade aan het individu in de menigte, zou het eerste dus best wel eens de doorslag kunnen geven.

Leave a Reply