Skip to content

Schooltas aan vlaggenstok

Ik ben geslaagd voor mijn master in Internationaal Recht. Deze regering maakt het echter onmogelijk om een derde masterdiploma –  in argumentatietheorie – te behalen. Voor een derde master zou ik €14.400 moeten betalen. Deze regering maakt het slechts voor rijken mogelijk om meerdere studies te volgen. Daarmee zullen de rijken hun greep op Nederland alleen maar versterken.


Geredigeerd door Pascale Esveld
Published inOpiniePolitiek

18 Comments

 1. Gefeliciteerd!
  Als er een leenstelsel zou komen voor studiefinanciering waarbij je alleen naar draagkracht hoeft af te betalen, zou het wel mogelijk zijn. Iedereen die dat te berde durft te brengen wordt steeds helemaal afgefikt, maar het heeft een tijdje op die manier gefunctioneerd en daar was niks mis mee.

 2. Mihai Mihai

  In Amerika werkt lenen niet. Als men klaar is met de studie heeft men een grote schuld, soms vergroot met een hypotheek. Dan moet men zijn bek dicht houden om zijn baan te behouden om te kunnen overleven. Daarom luisteren ze zo braaf en er is zo weinig verzet.

 3. Het sleutelwoord is ‘naar draagkracht’. In jaren dat je op of onder het minimum zit hoef je ook niks af te lossen, en na een aantal jaren wordt het evt. restant kwijtgescholden.

 4. Mihai Mihai

  Als ze niet slim waren, dan waren ze niet aan de macht. Jij bent dom omdat je dat pikt.

 5. timmeark timmeark

  Wel, voor een inloper heb je wel weer een grote mond.
  Kon je geen verpleger worden of zo? Daar hebben we hier iets aan.
  Nu hebben we veel geld in jou gestoken en je kan alleen maar zeiken.
  En niet eens goed schrijven.
  Typisch iemand zonder besef van geschiedenis.
  Zielig.

 6. Mazal Tov, probeer toch alsjeblieft argumentatieleer te studeren.
  Misschien in gedeelten betalen.
  Man, wou dat ik concreter kon helpen.
  .

 7. Mihai Mihai

  @timmeark

  Nederland heeft veel meer aan mij dan aan jou. Je bent gewoon een stukje onrecycleebaar vuil.

 8. Jij ook bedankt Mihai.Nou dan moeten we onze 5 cent maar op jou inzetten, een doublemaster in internationaal recht die het hopelijk niet zal pikken.

 9. Mihai Mihai

  @timmerark

  Als je leugens vertelt, kunnen je reacties van inhoud veranderen of zelfs verdwijnen.

 10. Gefeliciteerd Mihai!

  14.400 lenen tegen 5% resulteert in 720 euro rente per jaar. Dat is 2 euro per dag. Dat moet met twee masters in de binnenzak toch wel op te brengen zijn? Of anders wel een met een klein krantenwijkje?

 11. joost tibosch sr joost tibosch sr

  Wil je eigenlijk alleen maar proficiat wensen, en..je een beetje kennend reken ik op je eigen initiatief en je eigen zelfstudie!

 12. Harde paal Harde paal

  Terecht dat je moet betalen, je hebt de Nederlandse maatschappij als Roemeense uitvreter en nietsnut al veel te veel gekost.

  Ga nu maar eens een baantje aan de lopende band zoeken om eens produktief te zijn en iets terug te doen voor het Nederlandse volk ipv ons vervelen met je onsamenhangende en irritante Roemeense gebazel.

Leave a Reply