Skip to content

Neem voorbeeld aan Denemarken

In Denemarken moeten de migrantenkinderen uit de getto’s, vanaf één jaar, voor 25 uur per week naar een speciale kleuterschool om ‘Deense waarden’ te leren, las ik in New York Times. Ze leren daar, onder andere, de Deense tradities, zoals kerst en Pasen.

Goed plan – dacht ik – laten we het ook in Nederland doen. Laten we de migrantenkinderen Nederlandse waarden bijbrengen, zoals gelijkheid tussen man en vrouw, homorechten, vrijheid van meningsuiting, religievrijheid, het gelijkheidsbeginsel etc.

Maar toen dacht ik: ‘Wacht even, er zijn veel meer mensen zonder Nederlandse waarden. Als je alleen de migrantenkinderen heropvoedt, is dat dweilen met de kraan open.’ Dus alle kinderen met foute ouders moeten verplicht op zo’n kleuterschool.

Neem bijvoorbeeld de neonazi die net de Joodse begraafplaats Zeeburg met hakenkruisen heeft beklad. Patsch, zijn kinderen naar het opvoedingskamp. En waarom daar stoppen, want er zijn veel meer Nederlanders met radicale ideeën. Het is on-Nederlands om intolerant te zijn, te discrimineren en haat te zaaien. Dus ook de koters van delinquent Wilders moeten de juiste waarden worden bijgebracht. Wilders en Thierry Baudet willen het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en Het College voor de Rechten van de Mens afschaffen, terwijl bescherming van de mensenrechten een Nederlandse fundamentele waarde is. Baudet en Wilders willen ook het Internationaal Strafhof afschaffen, terwijl Nederland de hoofdstad van volkenrecht is en het staat zelfs in onze grondwet dat de regering het volkenrecht bevordert. Dus Wilders en Baudet zijn heel on-Nederlands en je kunt hun arme kinderen niet in zo’n schadelijk milieu laten opgroeien.

Kees van der Staaij staat ook niet te boek als vrouwvriendelijke denker. SGP wil het homohuwelijk en de abortus afschaffen, is voor de doodstraf en stemde samen met ChristenUnie tegen de wet die een einde aan discriminatie van homoseksuele leraren maakte. Waar zijn uw kindekes? Oh, en niet vergeten, hoe SGP, ChristenUnie en VVD Israël helpen om volkenrecht te schenden. Dit doen ze bovendien met leugens en drogredenen, weer on-Nederlandse waarden. Geef mij uw kinderen.

We moeten Nederland grondig reinigen. Zo las ik in de krant dat Halbe Zijlstra, als toekomstige minister van buitenlandse zaken, als eerste de mensenrechtenverdragen wilde ‘afbreken’. Zbeng, zijn baby’tjes op tuchtschool. Bij VVD krioelt het van on-Nederlandse waarden, zoals corruptie, nepotisme en belastingontduiking. Ook het afschaffen van de dividendbelasting is on-Nederlands, want het schendt het Nederlandse principe dat de zwaarste lasten op de sterkste schouders rusten. Sterker nog, de ‘Commissie toetsing rechtsstatelijkheid’ onderzocht de verkiezingsprogramma’s op de punten in strijd met de rechtsstaat en VVD staat in de top 3 na PVV en WNL. Heeft u op VVD, WNL of PVV gestemd, waar verstopt u die on-Nederlandse kinderen?

Misschien was u het met mij eens toen ik over migrantenkinderen begon, maar van gedachte veranderde toen autochtone kinderen hetzelfde moesten ondergaan. Dan bent u hypocriet en dit is zeer on-Nederlands. Of misschien denkt u dat ik geen kinderen van linkse partijen heb genoemd en dat is discriminatie. Precies, zoals in Plato’s Republiek, de staat moet alle kinderen grootbrengen. Lang leve de Nederlandse waarden.


Geredigeerd door Pascale Esveld

Published inOpiniePolitiek

Be First to Comment

Leave a Reply