Winter in de zomer

Door Mihai. CAT: Geen categorie

foto

Trackback from your site.

Comments (29)

 • Jezzebel

  |

  Avatar van Jezzebel
  :-) Wat een vaart!

  Reply

 • Maureene

  |

  Avatar van Maureene
  Hosanna! Hosanna! Hosanna au plus haut des cieuxXx!

  Reply

 • Maureene

  |

  Avatar van Maureene
  (en attendant mieux..???)

  Reply

 • Mihai

  |

  Avatar van Mihai
  Ik spreek geen frans.

  Reply

 • Maureen

  |

  Avatar van Maureen
  j’espere nee ik verwacht iets beters, zoiets.. beetje te hoog hosanna gehalte?

  Reply

 • Mihai

  |

  Avatar van Mihai
  @Maureen Ik begrijp niet wat je zegt.

  Reply

 • Maureen

  |

  Avatar van Maureen
  wachten is op …anna

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  Wel spannend gemaakt, doet mij eerder aan de herfst denken, ja mooi, zei zij!…

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  Ik heb nog een keer gekeken, je weet misschien ik ben gek op foto’s en als ik terugkom om een foto opnieuw te bekijken dan is dat toch een teken! (en ik heb de fotovakschool gedaan dus…) Je kunt wel fotograferen Mihai, intrigerend!…

  Reply

 • Maureen

  |

  Avatar van Maureen
  lidy is ook goed. Tout vit, elle s’écriée: "c’est lui, c’est l’amour!"

  Reactie is geredigeerd

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  Maureen mag ik je even uit de droom helpen. Ik vind de foto gewoon goed en maak Mihai daarover een compliment. Verder denk ik niet dat je mijn betrekkingen tot Mihai in het amoureuze moet zien. Ik heb een dochter van 36 en drie kleinkinderen, tel daarbij dat ik af en toe praatjes heb voor tien, dan heb je hier dus te maken met niets meer en niets minder dan een ouwehoer.

  Reply

 • Maureen

  |

  Avatar van Maureen
  Ce n’est pas pour dire mais tu trouves ça excitant???

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  Ja Maureen :) de foto vind ik spannend. Hoe vaker je kijkt hoe meer je gaat onderscheiden. Het is ook geen doorsnee foto. De hoek van waaruit de foto is genomen is mooi. De auto’s de boom, de bladeren, goeie compositie. Dan de beweging die er in zit. Kortom het is niet een doorsnee foto, ik vind hem nog steeds interessant. Ik kan er zo een jaren vijftig detective bij bedenken.

  Reply

 • Maureen

  |

  Avatar van Maureen
  Mja.. als je georges simenon spannend vindt?

  Reply

 • Jezzebel

  |

  Avatar van Jezzebel
  Gek is dat, ik zie daar toch weer heel iets anders in. Such is life. Over die akkers en zo.

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  J, ieder mag er het zijne in zien toch! Maureen, waar maak jij je druk om. Ik neem de moeite om in ieder geval een motivatie te geven. Dat jij er lustig op los projecteert is jouw probleem. Toevallig hou ik helemaal niet van die Simenon en wil ik, behalve lieve woordjes, niets toegedicht krijgen.

  Reply

 • Mihai

  |

  Avatar van Mihai
  Bij deze verklaar ik de haartrekkingcontest open.

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  hahahaha, heb je wel genoeg haar Mihai?

  Reply

 • Mihai

  |

  Avatar van Mihai
  Ik krijg nooit genoeg van haar.

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  dat bedoel ik :)!

  Reply

 • Mihai

  |

  Avatar van Mihai
  @lidy Trouwens, ik discrimineer niet op leeftijd.

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  Jij begrijpt het, een vrouw blijft immers een vrouw….

  Reply

 • Mihai

  |

  Avatar van Mihai
  @lidy Wat ik niet snap is waarom Maureen niet wil vertellen waarom ze me haat. Het zou weer zo’n vrouw zijn, die problemen met zichzelf heeft.

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  Mihai, dan zou ik zeggen, geef haar de raad zichzelf te leren liefhebben, dat kan op verschillende wijzen,oefening baart kunst, laat dit dan een vingerwijzing zijn.

  Reply

 • lidy

  |

  Avatar van lidy
  Uit de diepe krochten van mijn zijn komt af en toe het loedertje te voorschijn. Vorige opmerking was niet van lidy maar van haar!

  Reply

 • Mihai

  |

  Avatar van Mihai
  Ik zal spijstrippenkaarten verkopen.

  Reply

 • loedertje

  |

  Avatar van loedertje
  je krijgt spijt, want die raak jij aan de straatstenen niet kwijt!… Hoewel, doe een soutane aan, timmer een mobiel biechthokje,zet op een bord; wie liegt kan hier te biecht, wie haat is bij een bezoek alhier gebaat, en wie het spijt, is z’n centen al kwijt. Het is weer mooi geweest vandaag. Daaaaaaag!

  Reply

 • Maureene

  |

  Avatar van Maureene
  Ça me semble le mieux!

  Reply

 • An van den Burg

  |

  Avatar van An van den Burg
  Wat een prachtige foto!
  De persoon die uitzwaait, heeft het nakijken. An.

  Reply

Leave a comment