Bin Laden leest Mihai

Door Mihai. CAT: Geen categorie

Ik kreeg net een email van één of andere “bin” met bin@lden.nl als emailadres. Hij gaaf me de tip om een stuk te lezen over de Amerikaanse Congreskandidaat  Dennis Morrisseau, die de legertop aanriep om Bush en Cheney te arresteren, dus een staatsgreep te plegen.

Aan bin wil ik twee dingen vertellen. Ten eerste wist ik al lang dat je in Nederland was. Ten tweede: krijg de tyfus. Dit is heel oud nieuws, die ik al een paar dagen weet. Als je tips hebt, dan moet het niet ouder zijn dan een paar uur.

Trackback from your site.

Comments (3)

 • Daan

  |

  Avatar van Daan
  Bin betekent zoon van. Osama is de zoon van Laden. Net zoals de zoon van Jan Jansen is gaan heten.

  Reply

 • christinA IP213.84.211.137

  |

  Avatar van christinA IP213.84.211.137
  Tyfus heeft hij toch al gehad, de zoon van?

  Reply

 • Mihai

  |

  Avatar van Mihai
  @christinA

  Ja maar niet de juiste versie.

  Reply

Leave a comment